Analistët: Këto parti kanë pika të përbashkëta në programin e tyre qeverisës, pos dialogut

Analistët: Këto parti kanë pika të përbashkëta në programin e tyre qeverisës, pos dialogut

Ndërkohë, analistët politik e shohin të mundur koalicionin ndermjet lëvizjes Vetëvendosje dhe LDK-së, thonë se këto parti kanë pika të përbashkëta në programin e tyre qeverisës por e vetmja pikë që mund të mos e kenë të përbashkët janë bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë./21Media