Kjo temë dhe dilemë mbetet më e diskutuara në qarqet tona politike

Kjo temë dhe dilemë mbetet më e diskutuara në qarqet tona politike

Presidenti i ri apo zgjedhje? Kjo temë dhe dilemë mbetet më e diskutuara në qarqet tona politike. Ende nuk dihet se kur do të ulen drejtuesit e partive politike që ta diskutojnë shtruar dhe të gjejnë zgjidhje për kapërcimin e situatës së krijuar.(Teksti- Burim ZARIQI, kamera-Berat BAHTIRI)./21Media