Heath: Rreth 70% e qytetarëve kërkojnë rifillimin e dialogut kurse ideja për korrigjimin e kufijve po përkrahet nga qytetarët

Heath: Rreth 70% e qytetarëve kërkojnë rifillimin e dialogut kurse ideja për korrigjimin e kufijve po përkrahet nga qytetarët

Ndërkaq sipas një hulumtimi të Institutit RIDEA,  “Zëri i Popullit rreth ‘Finales së Madhe’, rreth 70% e qytetarëve janë shprehur për rifillimin e dialogut me Serbinë. Roli i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, sipas shumicës së qytetarëve,  konsiderohet si shumë i rëndësishëm edhe në arritjen e marrëveshjes përfundimtare  ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. (Teskti-Burim ZARIQI, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media