Pas konfirmimit të Edi Ramës kryeministër, në Kosovë është shtruar për diskutim çështja e bashkëpunimit ndërshtetëror Kosovë-Shqipëri, kjo pasi kemi të bëjmë me dy kryeministra që vlerësohet se kanë raporte të ftohta mesveti. Si do të shkojë bashkëpunimi mes qeverive të Prishtinës dhe Tiranës dhe në c’pika duhet të përqendrohet ky bashkëpunim në periudhën vijuese për RTV 21 flet profesori universitar Afrim Hoti.( Teksti- Fitore Ademi, kamera-Gyner Muja)./21Media

Pas konfirmimit të Edi Ramës kryeministër, në Kosovë është shtruar për diskutim çështja e bashkëpunimit ndërshtetëror Kosovë-Shqipëri, kjo pasi kemi të bëjmë me dy kryeministra që vlerësohet se kanë raporte të ftohta mesveti. Si do të shkojë bashkëpunimi mes qeverive të Prishtinës dhe Tiranës dhe në c’pika duhet të përqendrohet ky bashkëpunim në periudhën vijuese për RTV 21 flet profesori universitar Afrim Hoti.( Teksti- Fitore Ademi, kamera-Gyner Muja)./21Media