Për dhe kundër masave të reja kufizuese

Për dhe kundër masave të reja kufizuese

Ora policore prej mbrëmë po aplikohet në një pjesë të Kosovës, përfshirë edhe Prishtinën. Ndalimi i lëvizjes dhjetë orë vë në sprovë qytetarët dhe bizneset. Mendimet janë për dhe kundër masave të reja kufizuese.

Por duket se pajtohen, qoftë edhe heshtazi, në një pikë: kjo pandemi është një periudhë ankthi, në fund të cilës, jo të gjithë do të jemi me shëndet dhe në jetë.(Teksti- Valmira Hoti, kamera – L. Fana &A. Ismaili )./21Media