Kërkojnë ndihmë institucionale për ndërtimi i një klinike për gratë e keqtrajtuara

 Kërkojnë ndihmë institucionale për ndërtimi i një klinike për gratë e keqtrajtuara

Përfaqësues të tri organizatave jo qeveritare kërkuan ndihmën e institucioneve për ndërtimin e një klinike për gratë e keqtrajtuara. Njoftuan se me 27 dhjetor do ta organizojnë një mbrëmje për promovimin e projektit të tyre si dhe për mbledhjen e fondeve./21Media