Cdo ndryshim i kufijve do të ringjallë konfliktin dhe destabilizojë tërë rajonin”

Organizatat shqiptaro-amerikane iu drejtuan me letër presidentit amerikan Donald Trump. Duke iu referuar bisedimeve Kosovë – Serbi në letër shprehet shqetësimi se çdo ndryshim i kufijve aktualë do të ringjallë konfliktin dhe do të destabilizojë edhe një herë tërë rajonin,(Raporton Halil MULA)/21Media