Flasin për Rtv21 aktorët shqiptarë të serialit “Gangs of London”

Flasin për Rtv21 aktorët shqiptarë të serialit “Gangs of London”

Artistët shqiptarë tashmë janë duke na bërë krenar anë e kënd botës. Së fundmi është seriali “Gangs of London” ku janë prezantuar edhe disa aktorë shqiptarë. Në programin e mëngjesit “Për ditë të mbarë” në RTV21 në një intervistë ekskluzive për mediet shqiptare kanë folur aktorët Orli dhe Eri Shuka, të cilët njëherit interpretojnë role të rëndësishme në këtë serial anglezo-amerikan që është prezantuar në Sky Atlantic në Britani të Madhe. (E pergaditi-Abaz KRASNIQI)./21Media