Naser Osmani dhe Haki Shatri para Komisionit Hetimor për Privatizim

Naser Osmani dhe Haki Shatri para Komisionit Hetimor për Privatizim

Komisioni Hetimor Parlamentar për privatizimin vazhdon t’i ftojë të përfshirët në këtë proces aq të përfolur për keqpërdorime të shumta. Kësaj here përballë deputetëve dolën dy ish-zyrtarë të Agjencisë së Privatizimit Naser Osmani dhe Haki Shatri./21Media