Vjosa Osmani bashkëbisedon me qytetarë në platformën e KDI-së

Vjosa Osmani bashkëbisedon me qytetarë në platformën e KDI-së

Kandidatja për kryeministre nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Vjosa Osmani gjatë bashkëbisedimit drejtpërdrejt me qytetarë në platformën e KDI-së me temën “Marrëveshja përfundimtare Kosovë-Serbi”, tha se si kryeministre me ekipin e saj do ta drejtojë procesin e dialogut në mënyrë transparente dhe në bashkëpunim të afërt me partitë në parlament. Vijat e kuqe në procesin e dialogut Kosovë-Serbi, sipas saj është çështja e kufijve dhe sovranitetit, derisa tha se presidenti I vendit në këtë proces do të ketë vetëm një rol./21Media