Daçiq: Çka të bëjmë me serbët që po u tregojnë se ku janë varrosur shqiptarët

Daçiq: Çka të bëjmë me serbët që po u tregojnë se ku janë varrosur shqiptarët

Kryeministri Avdullah Hoti i ka reaguar ministrit të Jashtëm të Serbisë, Ivica Daciq i cili është deklaruar hapur kundër serbëve që po tregojnë lokacionet se ku janë varrosur shqiptarët në gjithë Serbinë, kreu i Qeverisë Hoti i quan këto deklarata skandaloze që përveç që fyejnë rëndë të gjitha viktimat e krimeve serbe, dëshmojnë para botës se Beogradi zyrtar, gjatë gjithë këtyre viteve, qëllimisht dhe vetëdijshëm i ka mbuluar gjurmët e krimit. Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, e quan reagim të vonuar të Qeverisë. Thotë se kjo këto deklarata të zyrtarëve serbë tregon se procesi I dialogut po shërben për normalizimin e politikanëve serbë që kanë qenë pjesë e regjimit të Millosheviqit.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Berat BAHTIRI)./21Media