Akademi përkujtimore për Adem Jasharin

Akademi përkujtimore për Adem Jasharin

Me rastin e 22 vjetorit të Epopesë së UCK-së u mbajt akademi përkujtimore për komandantin legjendar Adem Jashari, familjen Jashari dhe gjithë dëshmorët e kombit. U tha se  Epopeja e UCK-së shënoi ngjarjen më të rendësishme historike  të shek XX, luftën për liri dhe fundin e regjiimit okupator në Kosovë. Ndërsa j vlerësua lart sakrifica e familjes Jashari dhe e gjithë dëshmorëve të tjerë për lirinë e Kosovës.