Osamani: VV, ta rimendojë ofertën deri në mbylljen e afatit për koalicione

Osamani: VV, ta rimendojë ofertën deri në mbylljen e afatit për koalicione

Pas mbledhjes së udhëheqjes së LDK-së që u zhvillua pasdite, kandidatja për kryeministre, Vjosa Osmani, tha se LDK i bënë ofertë VV-së për bashkëpunim në mirëbesim dhe jo bashkëpunim në garë. Osamani ftoi VV-në që ta ri-mendojë ofertën, deri në orën kur mbyllet afati për koalicione.
Ndjekim deklaratën e znj.Osmani.