Osmani tregon qëndrimin e BDI-së

Osmani tregon qëndrimin e BDI-së

Zëvendës-kryeministri për Çështje Evropiane njëkohësisht, zëdhënës i BDI-së, Bujar Osmani tha se BDI-ja është e qëndrimit se zgjedhjet e parakohshme assesi nuk duhet të mbahen para marrjes së datës së hapjes së bisedimeve dhe anëtarësimit në NATO.

Ai pohon se për BDI-në është e përshtatshme tetori i 2020-tës.