A janë kompetencat e njëjta të presidentit dhe ushtruesit të detyrës?

A janë kompetencat e njëjta të presidentit dhe ushtruesit të detyrës?

Në ditën e dytë në funksion të ushtrueses së detyrës së Presidentes Vjosa Osmani bëri homazhe te varri i ish- presidentit Rugova dhe në kompleksin memorial në Prekaz. Por a janë kompetencat e njëjta të një presidenti dhe të ushtruesit të detyrës së presidentit?  Derisa Vjosa Osmani pretendon se janë kompetencat e njëjta, ndër njohës të kushtetutës ka interpetime më ndryshe.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Fidan BAJRAMI)/21Media