Seanca e Kuvendit për nder të ditës së Çlirimit.-Osmani: Rrugëtimi ynë nuk do të përmbyllej kurrë pa përkushtimin e miqve tanë

Seanca e Kuvendit për nder të ditës së Çlirimit.-Osmani: Rrugëtimi ynë nuk do të përmbyllej kurrë pa përkushtimin e miqve tanë

Përmes një seance solemne është përkujtuar 12 qershori i vitit 1999. Kryeparlamentarja Vjosa Osmani kërkoi unitet për një paqe të qëndrueshme me Serbinë. Por theksoi se ajo duhet të arrihet duke ruajtur dhe mbrojtur çdo pëllëmbë të sovranitetit të vendit.(Teksti-Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Valon DEMIQI)./21Media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LINE

Për nder të Ditës së Çlirimit, Kuvendi i Kosovës mbajti seancë solemne.
Kryeparlamentarja Vjosa Osmani kërkoi unitet për një paqe të qëndrueshme me Serbinë. Por theksoi se ajo duhet të arrihet duke ruajtur çdo pëllëmbë të vendit.

Para Kuvendit u mbollën 1133 lule në kujtim të 1133 fëmijëve shqiptarë të vrarë nga forcat serbe gjatë luftës.

VTR-KUJTESA BAJRAMI – FANA

Seancë solemne e Kuvendit për nder të Ditës së Çlirimit

Osmani: Sot duhet të jemi unikë për një paqe të qëndrueshme

Osmani: Rrugëtimi ynë nuk do të përmbyllej kurrë pa përkushtimin e miqve tanë

Osmani: Këtu i kemi 1133 lule që do t’i mbjellim bashkë me deputetët