Kurti: Zgjedhjet duhet të mbahen sa më shpejt.-Abrashi: 7 shkurti është përmendur si datë për zgjedhje.-Krasniqi: Fundi i janarit i preferuar për zgjedhje .-Tahiri: Kosovë urime zgjedhjet

Kurti: Zgjedhjet duhet të mbahen sa më shpejt.-Abrashi: 7 shkurti është përmendur si datë për zgjedhje.-Krasniqi: Fundi i janarit i preferuar për zgjedhje .-Tahiri: Kosovë urime zgjedhjet

Ushtruesja e detyrës së presidentes Vjosa Osmani ka zhvilluar takime konsultative me përfaqësuesit e Vetëvendosjes, LDK-së, PDK-së dhe të AAK-së për caktimin e datës së zgjedhjeve të parakohshme pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese. Deri më tash partitë politike janë deklaruar se preferojnë që zgjedhjet të mbahen në fund të janarit apo në fillim të muajit shkurt.  ( Teksti-Burim ZARIQI, kamera – Berat BAHTIRI)./ 1Media