Një pacient me Covid-19 me nofkën ” Teflon Man ” nga infermierët pasi mbijetoi një nga qëndrimet më të gjata në kujdesin intensiv është zgjuar nga koma – dhe nuk e di se çfarë është koronavirusi.

Brian Harvey, 69 vjeç, u pranua në spital në Bristol më 21 mars , përcjell portali rtv21.tv

Testet shpejt zbuluan se ai me të vërtetë kishte Covid-19 dhe ai u fut në një gjendje kome të induktuar një ditë më vonë.

Por, Brian vazhdoi të luftojë dhe tani është duke shëruar.

Vajza e tij Faye Stapleton, 32 vjeç, tha: “Babi ishte në gjendje kome për katër javë.

“Personeli i spitalit ka qenë jashtëzakonisht i mahnitshëm – ata shpëtuan jetën e babait tim. Ne nuk mund t’i falënderojmë sa duhet.”

“Ai nuk dinte asgjë për koronavirusin kur u zgjua. Duhej të ia shpjegonim.”/21Media