Beograd: Ndërpritet fjalimi i përfaqësuesit të ICK-së në Beograd me skandalin -  “Kosova nuk mund të quhet shtet”!

Beograd: Ndërpritet fjalimi i përfaqësuesit të ICK-së në Beograd me skandalin –  “Kosova nuk mund të quhet shtet”!

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme i Kosovës, Behgjet Pacolli në një konferencë për media shprehu shqetësim për siç tha destruktivitetin dhe agresionin e vazhdueshëm të Serbisë kundër pavarësisë së Kosovës. z.Pacolli tha se me ngjarjen e sotme të organizuar nga BE-ja, të Samitit Digjital të vendeve të Ballkanit Perëndimor që po mbahet në Beograd, Serbia ka thyer secilën marrëveshje për të cilën është pajtuar vet. Ai ka ftuar BE-në që ta disiplinojë Serbinë./21Media