Gjykata vendosi në favor të mjekut

Gjykata vendosi në favor të mjekut

Gjithçka që ndodhë në jetën e Neymar-it është pjesë e mediave. Kësaj here sulmuesi brazilian është përfshirë në një skandal me doktorin që ka ndihmuar në lindjen e djalit të tij.

David Lucca Da Silva është lindur në vitin 2011, kur ylli brazilian ishte vetëm 19 veçar.

Sipas AS, muajin e kaluar Neymar dhe nëna e Davidit janë paditur nga Dr. Herbert Kramer, i cili pretendon se ai ende nuk është paguar siç kanë rënë dakord për shërbimet e dhëna.

Gjykata vendosi në favor të mjekut, por nuk përcaktoi sasinë e saktë që ai duhet të marrë si kompensim, kështu që tani mjeku kërkoi punësimin e një profesionisti për ta ndihmuar në këtë pikë./21Media