Abbas në një takim urgjent të Ligës Arabe në Kajro

Abbas në një takim urgjent të Ligës Arabe në Kajro

Presidenti palestinez, Mahmoud Abbas njofton “prishjen e të gjitha lidhjeve” me Izraelin dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Abbas dha këtë njoftim gjatë një takimi urgjent të Ligës Arabe në Kajro për të diskutuar planin e Presidentit të SHBA-së, Donald Trump për Lindjen e Mesme./21Media