Këngëtari i njohur kosovar Meda, ka vite që është i martuar me Luljetën dhe martesa e tyre është e bekuar me katër fëmijë.

Bashkëshortja e tij Lulja, në çdo paraqitje që ajo ka, gjithmonë komentohet për bukurinë dhe stilin e saj.

Por, se si është dukur ajo në ditën më të rëndësishme të saj, në ditën kur u martua me Meden mund ta shihni në fotografitë më poshtë.

Krahasuar me tani, çifti atë kohë ishin më të dobët, por të bukur ishin sikur sot./21Media