Amelia, e ëmbla e familjes Muqiqi dje festoi ditëlindjen e 3-të. Një datë si kjo e veçantë për familjen e njohur nuk mund të kalojë pa u shënuar me festë. Kështu që prindërit e Amelias u përkujdesën që t’ia bëjnë më të veçantë këtë ditë, duke i organizuar një festë të vogël.

“Vajza jonë e dashur urime 3vjetori e lindjes tende,te uron mami dhe babi shendet,suksese ne jete. Te duam shume”, shkroi Egzona Muqiqi krahas fotografive të publikuara.

Albatriti është i martuar me Egzonën që nga viti 2016 dhe tani janë prindër të dy vajzave dhe një djali./21Media