Aktori në pushime

Aktori në pushime

Alp Navruz, aktori i njohur turk, i cili tek ne u bë i njohur përmes rolit të “Xhenkut” në serialin “Mos ma lësho dorën”.

Pas shumë angazhimeve në punë aktori këto ditë të nxehta vere i ka kaluar jashtë Stambollit, ai disa ditë qëndroi në Kibris të Turiqsë nga ku edhe publikoi fotografi të ndryshme.

Kujtojmë se, 29-vjeçari pas përfundimit të sezonit të parë të serilait “Mos ma lësho dorën” ka vendosur të bëhet pjesë e shërbimit ushtarak.
Aktori karrierën e tij e filloi me modelizëm, pastaj ai studioi për Gjuhë dhe Letërsi në Universitetin e Turqisë. Alp Navruz debutoi si aktor,  në rolin e “Sinan Egemen” tek seriali “Zonja Fazilet dhe të bijat”. /21Media