Me pamje kah Toka!

Me pamje kah Toka!

Pilotët kanë bërë fotografi mahnitëse nga kabinetet e tyre, e natyrisht ërmes tyre vërehet se atom und të jenë zyrat më të mira në planet.

Edhe pse ne kemi parë disa nga fotografitë e mahnitshme mbi re, ende nuk e kemi parë spektaklin aktual që këta pilotë dëshmojnë, me të gjitha dritat, shkruan rtv21.tv.

Duke qenë oficeri i parë me Cargolux, Van Heijst fluturon me Boeing 747 në mbarë botën: “Duke parë të gjithë botën në punën time, ndihem i privilegjuar që të jem në një pozicion për të kapur shumë pjesë të ndryshme të planetit përmes kamerës time dhe të përjetësoj bukurinë e vende ku vizitoj, “tha ai për Daily Mail.

Dhe sigurisht, jo shumë prej nesh mund të lidhen me këtë lloj ‘përvojë’ të zyrës./21Media