Derisa mund të mendojmë vetëm se si do të dukemi kur të plakemi, disa njerëz thjesht mund të marrin albumin e tyre familjar dhe ta zbulojnë vetë.

Të bekuar me gjenetikë të shkëlqyeshme, njerëzit po ndajnë fotot e prindërve të tyre me ngjashmëri që nuk janë të çuditshme. Duket pothuajse sikur gjenet e tyre të kenë përdorur tiparin “copy-paste” në një kompjuter.

Më poshtë ju sjellim disa foto të shkëlqyera, të publikuara nga Bright Side, të cilat do t’ju bëjnë të pyesni nëse fotografitë janë me të vërtetë të 2 personave të ndryshëm./21Media