Në broshura, vendet përshkruhen si parajsë dhe fotografitë janë aq të pabesueshme sa thjesht nuk mund t’iu besoni syve. Por, ndonjëherë peisazhet si përralla rezultojnë të mos jenë ashtu.

Natyrisht ju duhet t’i shihni mitet rreth vendeve të famshme për t’ju ndihmuar të jeni të përgatitur.

Më poshtë ju sjellim disa atraksione të njohura turistike, në mënyrën se si ato janë në realitet. Ato vërtet duken ndryshe nga ato që i keni parë në imazhe./21Media

Loja në filmin Thrones, Dubrovnik, Kroaci

Piramidat, Egjipt

Lëkundje në fund të botës, Banos, Ekuador

Parku Güell, Barcelonë

Maldive

Stonehenge, Mbretëria e Bashkuar

Taj Mahal, Indi