Brad Pitt, Ernest Hemingway, princesha Diana...

Brad Pitt, Ernest Hemingway, princesha Diana…

A e dini se 650 oficerë i kanë paguar haraç kafshëve që kanë vdekur gjatë Luftës së Parë Botërore? apo a keni parë ndonjëherë Brad Pittin të veshur një fustan mbrëmjeje? Ju duken të habitshme, por pamje të tilla ekzistojnë.

Në këtë artikull gjeni të përmbledhura faktografi që përfaqësojnë periudha të ndryshme dhe që kanë arritur të kapen në mënyrë të përkryer.

Më poshtë ju sjellim fotografi të vjetra, të cilat janë realizuar shumë kohë më parë, por që secila prej tyre ka veçantinë e saj./21Media

Elizabeth Taylor në grupin Giant

Gjithmonë e re dhe e bukur Audrey Hepburn

Ky qytet i rremë që ishte ndërtuar në çatinë e Fabrikës Boeing në Seattle gjatë Luftës së Dytë Botërore për të penguar strategjikisht nazistët

650 oficerë që i kanë paguar haraç kafshëve që kanë vdekur gjatë Luftës së Parë Botërore

Princesha Diana dhe Princi Harry në një park zbavitës

Brad Pitt duke u paraqitur për Rolling Stone Magazine në vitin 1999

Ernest Hemingway duke boksuar në Afrikë

Një selfie në vitin 1920

Fëmijët duke shkuar në shkollë në Itali, 1959

Dashnorët priren të duken si këtu në çdo epokë

Shumë njerëz besojnë se kjo është fotografia e vërtetë e vrasjes së J.F. Kennedy. Por, në fakt, ajo ishte një ri-miratim i organizuar në film, Gjykimi i Lee Harvey Oswald në 1977