Pamjet me dron tregojnë shkallën e shkatërrimit nga zjarret në Lahaina të Hawaii-t

Janë publikuar disa pamje të cilat e tregojnë të shkatërruar qytetin historik të Lahainas, në Mauit të ishullit Hawaii.

Në pamjet e siguruara me dron shihet se çdo gjë është e dëmtuar duke filluar nga ndërtesat e deri tek makinat.

Zjarret në ishullin Maui të Hawaiit dhe Big Island kanë vrarë të paktën 96 njerëz, detyruan mijëra banorë dhe turistë të evakuohen ndërsa u shkatërrua qyteti historik, Lahaina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TIME (@time)

Back to top button