Fotot më argëtuese sportive

Fotot më argëtuese sportive

Atletët investojnë shumë në stërvitje dhe kur kanë konkurrencë. Në anën tjetër, sportistët dhe tifozët e tyre meritojnë respekt.

Por, ndonjëherë është shumë e vështirë për të kontrolluar fjalët ose shprehjet e fytyrës kur fitorja e një ekipi është në rrezik.

Më poshtë ju sjellim disa foto qesharake të momenteve sportive./21Media