Fotografi me histori në vete

Fotografi me histori në vete

Koha është mësuesi, kritiku dhe mjeku më i mirë. Është gjithashtu një fitues i ashpër cinik dhe një fitues i të gjitha kohërave.

Edhe nëse mendoni se po fitoni tani, vetëm prisni derisa koha të kthehejë gjithçka kundër juve.

Bright Side mblodhi 23 fotografi të gjërave mahnitëse që ndryshuan përgjithmonë me kalimin e kohës, megjithëse ishin të përfshirë edhe njerëzit, përcjell rtv21.tv

Një murg budist ka qenë duke u lutur në të njëjtin vend për 20 vjet

Shtresat e fletushkave në një shtyllë

Një filxhan nga Burger King që është përdorur për 20 vjet së bashku me një të re

“500 vjet të ecjes deri në shkallët e Kullës Kthese të Pizës”

Ulësja e mesme përdoret rrallë

Qilim nuk është zëvendësuar që nga viti 1970. Tani ai tregon mënyrën më të shkurtër deri te frigoriferi.

Njerëzit pëlqejnë të fshijnë këtë statujë përpara se të shkojnë në një kazino në Las Vegas./21Media