Është vlerësuar se Toka është rreth 4.5 miliardë vjet e vjetër. Në natyrë ka krijime të lloj-llojshme dhe ndodhi të shumta, si: epoka të akullnajave, shpërthime vullkanike të ndezura…

Në natyrë ka aq shumë gjëra mahnitëse, saqë shpeshherë mund të mbesim edhe të habitur. Disa duken sikur janë të vizatuara e jo që janë në realitet.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe, në të cilat ka vërtet shembuj mjaft interesant dhe mbresëlënës, që ndodhen në natyrë./21Media