Disa imazhe që dëshmojnë se absurditeti është gjithmonë diku rreth nesh

Disa imazhe që dëshmojnë se absurditeti është gjithmonë diku rreth nesh

Ndonjëherë bota është si mister – mund të ju befasojë jo vetëm me peizazhe skenike ose me arkitekturë të pabesueshme, por edhe me situata absurde që do të donit menjëherë të ndanit me dikë.

Një kalkulator që ju habitë, një ulëse në vendin ku njerëzit duhet të ecin dhe gjëra të tjera të çuditshme mund të të mbushin me të qeshura.

Më poshtë ju sjellim disa situata të çuditshme, që meritojnë vendin e tyre në enciklopedinë e absurditetit./21Media

Sikur askush të mos e shihte ndryshimin

Një burrë gjeti një gjarpër prej 4 metrash në një frigorifer supermarketi në Johanesburg, Afrikën e Jugut

Çdo gjë që unë dija për këtë botë është shkatërruar vetëm nga ky kalkulator

Banjë për njerëzit pa kokë

“Po përpiqesha të gjeja Portën 10 …”

Çfarë ideje gjeniale!

Përpjekje për të tërhequr vëmendjen sa më shumë që të jetë e mundur:

Herën e dytë, diçka përsëri shkoi keq

Ky trotuar ishte menduar për të ecur