Foto mjaft interesante dhe qesharake

Foto mjaft interesante dhe qesharake

Martesa ka një efekt qesharak te njerëzit. Njerëzit kanë tendencë të fitojnë peshë gjatë vitit të parë të martesës.

Njerëzit në të gjithë botën po ndajnë foto që ilustrojnë në mënyrë të përsosur se si është jeta pasi mbaron muaji i mjaltit.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të marra nga Bright Side, të cilat tregojnë sekretet e fshehura të jetës pas martesës./21Media