Politologu bullgar vlerëson procesin e Speciales

Politologu bullgar vlerëson procesin e Speciales

Kosova nuk duhet të gjykohet për krimet e luftës, është Serbia ajo që duhet të jap llogari për gjenocidin e kryer në Kosovë. Kështu thotë  politologu bullgar Anton Pançev. Ai thekson se në fund të fundit, z. Thaçi, z. Veseli dhe udhëheqësit e tjerë̈ të UÇK-së, do të lirohen dhe  do të vërtetohet drejtësia./21Media