Aliu: Qyetarët të bëhen inspektorë,  mjekë e policë  të vetëvetes

Aliu: Qyetarët të bëhen inspektorë,  mjekë e policë  të vetëvetes

Topalli: Po e inspektojmë gastronominë, qytetarët të kenë kujdes

Rritja e numrit të të infektuarve me koronaviurus në vendin tonë  ka shtyer Institutin Kombëtar të shëndetit publik që t’u drejtohet sërish qytetarëve për t’i respektuar masat dhe rekomandimet kundër Covid-19./21Media