Dita e sigurisë dhe shëndetit në punë, nderkaq Kosova me nivel jo të kënaqshëm gjatë kohës së pandemisë

Dita e sigurisë dhe shëndetit në punë, nderkaq Kosova me nivel jo të kënaqshëm gjatë kohës së pandemisë

Niveli i sigurisë dhe shëndetit të punëtorëve vazhdon të jetë jo i kënaqshëm në Kosovë.Kjo mbase më shumë po del në pah gjatë kohës së pandemisë. Për pasojë bëhet e ditur se disa punëtorë kanë humbur jetën nga mungesa e masave mbrojtëserimi adekuat të masave anti-COVID nga punëdhënësit dhe institucionet./21Media