Një numër i klinikave të kirurgjisë kozmetike në të gjithë botën po raportojnë për një rritje të kërkesave të njerëzve që të marrin trajtim edhe gjatë shpërthimit të koronavirusit.

Klinikat në SHBA, Japoni, Kore të Jugut dhe Australi kanë parë një rritje të pacientëve që kërkojnë trajtim, transmeton rtv21.tv.

“Vendosa të bëj procedurat e bëra gjatë karantinës, sepse më lejoi të shërohem me ritmin tim,” tha Aaron Hernandez, e cila kishte mbushur buzët dhe hequr dhjamin në faqe.

“Të bësh buzët nuk është diçka që të gjithë njerëzit kanë tendencë të bëjnë, kështu që disa njerëz mund ta shohin ndryshe. Prandaj unë preferova të qëndroja në shtëpi dhe të shërohesha plotësisht dhe njerëzit nuk e dinë se çfarë ndërhyrje kisha bërë pasi të dal jashtë”/21Media