Rezniqi: Që nga viti 2008 ka raste të pazgjidhura

Rezniqi: Që nga viti 2008 ka raste të pazgjidhura

Instituti i Kosovës për Drejtësi në bashkëpunim me Departamentin e Shtetit Amerikan dhe Çështjeve të Zbatimit të Ligjit organizoi tryezën diskutimi me temën “Pandëshkueshmëria e korrupsionit”. U tha se Prokuroritë dhe Gjykatat në vend e luftojnë korrupsionin në nivele të ulëta dhe rrallë ballafaqohen me korrupsionin në nivele të larta./21Media