Ekspozohen vepra të Shoshit nga viti 1956 deri në vitin 2014

Ekspozohen vepra të Shoshit nga viti 1956 deri në vitin 2014

Kalendari i përbashkët kulturor mes Kosovës dhe Shqipërisë si dhe bashkëpunimi i vazhdueshëm mes Galerive Kombëtare të dy shteteve, ka sjellë në Prishtinë ekspozitën e piktorit Zef Shoshi. Në këtë ekspozitë janë prezantuar vepra nga koleksioni i Galerisë Kombëtare të Shqipërisë si dhe nga koleksioni personal i piktorit. E veçanta e kësaj ekspozita janë vizatimet e Zef Shoshit, të cilat janë prezantuar për herë të parë për publikun kosovar./21Media