Jasharaj (SBASHK): Mbyllja e shkollave nuk është e drejtë dhje se i vetmi institucion që hap dhe mbyll shkolla është MASHT

Jasharaj (SBASHK): Mbyllja e shkollave nuk është e drejtë dhje se i vetmi institucion që hap dhe mbyll shkolla është MASHT

Sindikata e Arsimit, vazhdon të kundërshtoj vendimin e kryetarit të Kamenicës, Qëndron Kastrati për mbylljen e katër shkollave. Në këtë Sindikatë, thonë se mbyllja ose jo e shkollave duhet të diskutohet në nivelin më të lartë institucional. Në anën tjetër, në Ministrinë e Arsimit, nuk u deklaruan për këtë cështje./21Media