Një nuse në Kavajë sot shkoi në qendrën e votimit përpara dasmës.

E veshur si nuse, vajza e re hodhi votën në kutinë e votimit dhe nuk nguroi të bëjë disa foto si kujtim në këtë të shënuar jo vetëm për të, por për të gjithë shqiptarët.

Kujtojmë që, procesi i votimit në Shqipëri tashmë katër orë e gjysmë që ka filluar dhe deri tani janë paraqitur vetëm problematika të vogla.