Adhuruesit e reperit nuk ishin aspak të lumtur që dëgjuan këtë lajmërim

Adhuruesit e reperit nuk ishin aspak të lumtur që dëgjuan këtë lajmërim

Reperi amerikan Drake, ka anuluar koncertin e tij në Amsterdam për shkak të gjendjes jo të mirë shëndetësore, ai madje është dërguar menjëherë në spital.

Lajmin e trishtueshëm e kishte dhënë një promovuese e koncertit, e cila ishte në stadium duke pritur paraqitjen e artistit të preferuar. Adhuruesit e reperit nuk ishin aspak të lumtur që dëgjuan këtë lajmërim dhe menjëherë nisën të fishkëllenin në shenjë zemërimi.

Në anën tjetër, mediet kanë raportuar se shkaku i gjendjes jo të mirë shëndetësore ka qenë konsumimi i sasisë së lartë të lëndëve narkotike./21Media