New York-u kuq e zi

New York-u kuq e zi

Në Manhatan të New York-ut dhe u zhvillua Parada Shqiptare “Rrënjët shqiptare”, një aktivitet ky ku marrin pjesë mijëra shqiptaro-amerikanë.

Duke shpalosur kulturën dhe traditat shqiptare, kjo paradë shërben si një njohje e banorëve dhe turistëve të New York-ut me vlerat shqiptare.

Këtë vit, parada ka si temë arbëreshët dhe kulturën e tyre./21Media