Buzhala tha se gjendja me energji elektrike është e mirë

Buzhala tha se gjendja me energji elektrike është e mirë

KEDS doli dje me një njoftim se mospagesa e energjisë elektrike rrezikon furnizimin me energji elektrike. Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala deklaroi se qytetarët duhet të vijojnë me pagimin e faturave të energjisë elektrike, që mund të bëhet online.  Buzhala deklaroi se kanë kërkuar mbështetje nga Qeveria dhe institucionet tjera.

Kurse sa i përket furnizimit me energji elektrike, zëdhënësi i KEDS-it deklaroi se gjendja është e mirë, nuk ka probleme./21Media