Ahmeti: Ideja është që të ofrojmë hapësirë të parkingut

Ahmeti: Ideja është që të ofrojmë hapësirë të parkingut

Parkimi është prej kohësh shqetësim i prishtinasve dhe jo vetëm atyre.

Por, fillimi i punimeve në parkingun nëntokësor në kryeqytet u prit me kritika, duke vënë theksin te vonesa e këtij projekti kaherë të nevojshëm.

Opozita dhe shoqëria civile e konsiderojnë pjesë të fushatës zgjedhore. Mirëpo, kjo mohohet në pushtetin komunal të Prishtnës./21Media