Ministria e Financave, plani për impementimin e pakos emergjente së shpejti publik

Ministria e Financave, plani për impementimin e pakos emergjente së shpejti publik

Në këtë periudhë kur Kosova është prekur nga COVID-19, Qeveria e Kosovës për të parandaluar përhapjen e virusit korona mori vendim për mbylljen e një numri të madh biznesesh, duke u shkaktuar kështu humbje të mëdha në veprimtarinë e tyre. Bizneset po kërkojnë që të shpalljet gjendja e jashtëzakonshme ekonomike, si dhe të ofrohet më shumë ndihmë që këto biznese mos të falimentojnë./21Media