Pas ndeshjes shumë të fortë dhe me shumë ngarkesë ndaj Malit të Zi, Kombëtarja e Kosovës ka kthyer fokusin te ndeshja e së dielës ndaj Suedisë.

Suedia është nënkampione e botës. Udhëtimi për në Suedi është nesër, ndërsa Kombëtarja sonte ka mbajtur stërvitjen e radhës.

Pavarësisht rezultatit në Suedi, ky është një cikël i suksesshëm kualifikues për Kosovën.