Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj sot vizitoi Karaçevën pas hyrjes së xhandarmërisë serbe në territorin e Kosovës. Bashkë me të ishte edhe nënkryetarin i Komunës së Kamenicës Faton Jakupi.

Haradinaj tha se gjatë kësaj vizite biseduan me banorët e zonës pas provokimit të fundit të xhandarmërisë serbe.

“Institucionet e sigurisë në Kosovë duhet të ofrojnë siguri për të gjithë qytetarët dhe mos të lejojnë më provokime të tilla”, shkroi Haradianj në Facebook. /21Media