Qytetarët vërshojnë sheshet e restorantet.-Filloi faza e tretë e lehtësimit të masave ndaj Covid-19

Qytetarët vërshojnë sheshet e restorantet.-Filloi faza e tretë e lehtësimit të masave ndaj Covid-19

Nga sot ka nis së zbatuari faza e tretë e lehtësimit të masave ndaj Covid-19. Që në ditën e parë qytetarët vërshuan sheshet, restorantet dhe qendrat tregtare.(Teksti-Kujtesa Bajrami FANA, kamera-Valon DEMIQI)./21Media